Werkwijze

Jacco als tekstschrijver en trainer

Taal en communicatie: daar draait het in het contact met mensen altijd om. Maar waarom ontstaan er zo vaak misverstanden? Omdat mensen elkaar niet begrijpen. Ook al spreek je dezelfde taal. Dat is enorm interessant. En te verbeteren.

Jouw doel helder en begrijpelijk overbrengen op jouw doelgroep

Ik leer mensen en bedrijven de taal beter te gebruiken. Of ik doe het voor jou. Ik ben ervan overtuigd dat jij meer succes hebt met goede teksten. Ik houd van duidelijk taal en schrijf waar het op staat.

Je moet jezelf blijven, maar anders doen

Iedere tekst is persoonlijk. Het moet bij jou als ondernemer passen. Jouw vingerafdruk moet erop gedrukt staan. Ik ben goed in actief luisteren en begrijpen. Zo hoor ik altijd de stem van jouw klant. En zo krijg jij sterke teksten. Voor je klant. En die klant onthoudt jouw producten en diensten beter. Dat is dan weer goed voor jou.

Ik schrijf voor jou in duidelijke taal een overtuigend verhaal

Zo weet je zeker dat jouw klant jou begrijpt. Ik (her)schrijf met veel plezier teksten voor websites, flyers, mailings, advertenties of magazines. Daarnaast kan je trainingen bij mij volgen voor klantgericht schrijven en solliciteren. Bekijk hiervoor mijn diensten.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek: info@papillontraining.nl

Of bel naar (06) 1224 1077. Ik help je graag!

Papillon Tweets